Onlangs verlengde een aantal door Vision4Soccer begeleide spelers hun contract. Emmen-aanvoerder Sander Rozema tekende voor een jaar bij, keeper Stefan van der Lei blijft nog twee seizoenen bij FC Groningen en zijn medespeler Henk Bos verlengde met een jaar. Alle drie hebben ze een optie voor nog een extra seizoen in hun nieuwe contract.
Sander Rozema (28) begon zijn loopbaan in 2007 bij FC Groningen. Nadat hij in 2008 een half jaar was verhuurd aan Zwolle maakte Rozema de overstap naar BV Veendam. Na het faillissement van de Oost-Groningse eerste divisionist in april 2013 verkaste de middenvelder naar FC Emmen, waarmee hij dit seizoen de play offs haalde.
Aanvallende middenvelder Henk Bos (22) doorliep sinds 2003 de volledige jeugdopleiding van FC Groningen alvorens hij in oktober 2011 zijn debuut maakte in het eerste elftal. Een zware knieblessure hield hem in het seizoen 2013/2014 aan de kant. FC Groningen verhuurde Henk Bos in februari tot het eind van het seizoen aan FC Emmen.
De 22-jarige Stefan van der Lei staat sinds medio 2012 onder contract bij FC Groningen, dat hem bij de Groninger amateurclub Helpman wegplukte. Voor het seizoen 2014/2015 werd de doelman verhuurd aan FC Emmen, maar FC Groningen haalde hem aan het begin van dit kalenderjaar terug.