PSV en Davy Davy Propper hebben vrijdag overeenstemming bereikt over verlenging van het contract van de middenvelder tot medio 2020. De huidige verbintenis van Davy Propper met PSV zou in de zomer van 2019 aflopen. “Ik ben hier nog niet klaar”, aldus Davy Propper.
Brands: “Vorm van waardering”
Op De Herdgang, kort na het wekelijkse persgesprek met hoofdtrainer Phillip Cocu, tekende de middenvelder zijn nieuwe contract. Davy Propper is na aanvoerder Luuk de Jong de tweede basisspeler die deze zomer zijn contract verlengt. Tot blijdschap van technisch manager Marcel Brands. “Het komt zelden voor dat iemand zich zo snel aanpast als Davy. Dit is een vorm van waardering naar hem toe.”
“Gevoel dat ik hier nog veel beter kan worden”
Davy Davy Propper kwam vorige zomer over van Vitesse en groeide in zijn eerste jaar direct uit tot steunpilaar. In de Eredivisie was hij goed voor 10 goals in 33 wedstrijden en daarmee had hij een aanzienlijk aandeel in het 23e landskampioenschap. In de UEFA Champions League schoot de geboren Arnhemmer PSV hoogstpersoonlijk naar de achtste finale door in het laatste groepsduel (tegen CSKA Moskou) van afstand de winnende te maken. “Het is leuk om een goed jaar te hebben gehad. Een jaar met mooie prijzen, daarom ga ik hier graag verder”, aldus de Oranje-international. “Ik ben hier ook nog niet klaar, want ik heb het heel erg naar mijn zin bij PSV. In de zomer heb ik goed nagedacht over interesse van bijvoorbeeld Zenit Sint-Petersburg maar ik wil nu gewoon blijven. Ik heb het gevoel dat ik hier nog veel beter kan worden.”
Bron: PSV.nl