Drie door Vision4Soccer begeleide spelers tekenden onlangs een nieuw contract. Tim Breukers vervolgt zijn loopbaan bij Heracles, Marnix Kolder verkast van Go Ahead Eagles naar FC Emmen en Luis Pedro verruilt de Drentse Jupiler League club voor NAC.
Tim Breukers keert, met een tweejarige overeenkomst op zak, definitief terug bij Heracles, dat hem sinds de winterstop had gehuurd van FC Twente. De 27-jarige verdediger maakte in 2007 zijn debuut in het betaald voetbal bij Heracles. Vijf jaar later stapte hij de over naar de rivaal uit Enschede.
Marnix Kolder stoomt op naar het indrukwekkende aantal van 500 competitiewedstrijden in het betaalde voetbal. De 34-jarige spits, die zijn loopbaan in 1997 begon bij SC Veendam, heeft nu 486 competitieduels achter zijn naam staan. Hij speelde 11 jaar voor Veendam. Tussendoor voetbalde hij anderhalf jaar bij FC Groningen en een even lange periode bij VVV. De laatste vier seizoenen was hij actief bij Go Ahead Eagles. Marnix Kolder tekende voor een jaar bij FC Emmen.
Luis Pedro (23) tekende voor twee jaar bij NAC, dat hem transfervrij overnam van FC Emmen, waar hij twee jaar voetbalde. Bij NAC ontmoet hij in Robert Maaskant een oude bekende. Maaskant was hoofdtrainer bij FC Groningen, waar Pedro de hele jeugdopleiding doorliep. In het seizoen 2012/2013 speelde de verdediger bij SC Veendam, dat in het voorjaar van 2013 failliet ging.